Black Friday a Ledgurban!

Black Friday a Ledgurban!

Miért érdemes kihasználni a Black Fridayt a Ledguruban is?

Mint megrögzött shoppingolni imádó, rajongok mindenért, ami akció, legyen szó a tél végi nagy leértékelésekről, amikor már 27-én reggel az áruházakat rovom, a szezon legtrendibb ruháit beszerezve, vagy akár a divatmagazinok által megszervezett három napos kupon napokról. A közeli ismerőseim mind jól tudják, hogy én minden ilyen akció közben bevetésre kész vagyok és már napokkal előbb kinézem magamnak azt, amit a leértékelésekkor feltétlen be akarok szerezni. No nem mintha egyébként ezt nem engedhetném meg magamnak máskor is, nyugodt körülmények között, hogy éppenséggel komótosan bevásároljak, vagy mondjuk a ledguru webáruházából otthon megrendeljem az éppen szükséges karácsonyi fény füzéreket. Nem, én mindenképpen a legnagyobb tömegben kívánom ezeket beszerezni, amikor más már felrobbanna, én akkor érzem magam igazán jól. Ugyanis az a helyzet, hogy az ilyen akcióknál az adrenalin szintem az egekbe ugrik és egészen euforikus állapotba kerülök. Ez nálam egyfajta stressz kezelés. De valljuk be, két egyetem és munka mellett erre szükség is van.

De be kell valljam, minden ilyen nagyobb jellegű akció közül a kedvencem, a Black Friday. Hiszen akkor olyan árzuhanások vannak, amik az év többi részben egészen elképzelhetetlenek. Én személy szerint mindig ilyenkor szerzem be a műszaki cikkeket illetve a drágább bútoraimat is. Bár most eldöntöttem, hogy a karácsonyi bevásárlást is ez alkalommal ejtem meg.

Aki esetleg nem tudná, a Black Friday hagyománya Amerikában terjedt el, és a karácsonyi bevásárlás miatt kialakuló irreális tömegközlekedési dugókra utal. Ugyanis a tengerentúlon ez a nap a hálaadást követő péntekre esik, amikor is hivatalosan beindul az őrült Karácsonyi vásárlás szezon. De egyébként magát a kifejezést több kontextusban is használták, ugyanis bizonyos eseteken az 1869-es válságra is utaltak ezzel a szóösszetétellel. De tulajdonképpen mára már, szinte mindenki a hatalmas akciókra asszociál a kifejezés hallatán.

Kedvezmények a Ledguruban

Úgy gondolom érdemes ebben az ídőszakban beszerezni a nagyobb anyagi befektetést igénylő dolgokat. Mivel nagy lakás felújítás közepette állok, több bútor és lakberendezési eszköz is rajta van a listámon. Aminek a beszerzése pedig leginkább elsődleges, azok a mennyezeti lámpák és a karácsonyi dekor elemek, ugyanis azokból az évek alatt teljesen kifogytunk. Úgy gondoltam, ezeknek az árucikkeknek a beszerzését a Ledguru weblapján keresztül fogom lebonyolítani. Ugyanis a kínálat ott tűnt számomra a legkedvezőbbnek, illetve nem utolsósorban a felhozatal abszolút megegyezett az igényeimnek.

Bár előre nyilván nem tudom mit fognak leértékelni, mégis a honlapot nézegetve láttam, hogy bizonyos termékekre már most is érvényes az akció.

Ahogy kutakodtam a webkatalógusban láttam, hogy egyelőre leginkább a karácsonyi díszekre van leértékelés. Így gondoltam rögtön be is szerzek párat, hiszen ténylegesen nagyon szegényes még a saját dekor kollekciónk. Az adventi koszorútól kezdve a karácsonyi fény füzéreken át, a világító hóemberig, minden megtalálható a Led szaküzlet kínálatában. Így tulajdonképpen mindenféle világító díszítő elemet bevásároltam, hiszen nagy házba sok díszítő elem szükséges ahhoz, hogy az egész ház ússzon az ünnepi fények áradatában. Erre e feladatra pedig kétségkívül a Ledguru kínálata a legmegfelelőbb, hiszen professzionalítása és kiváló minősége mellett, még egyedülállóan jó dizájnt is tud biztosítani a termékeivel.

Mit szereznék be a Ledguruban az akció során?

Miután pontosan nem tudom, hogy a Ledguru mit fog leértékelni a Black Friday során, csak reménykedni tudok abban, hogy azokat a termékeket, amelyre nekem szükségem van, érinti majd az akció. A párommal mindenképpen be akartunk ruházni a nappalinkba és a hálószobánkba egy- egy   meseszép magasabb árkategóriájú mennyezeti csillárra, amit már ki is néztünk a Ledguru online katalógusába. Továbbá a folyosóinkra ledes díszléceket szeretnénk vásárolni, melyeket a mennyezet és az oldalfal találkozásához helyeznénk fel, illetve magukkal a lécekkel egyfajta formát szeretnék képezni a nappali egy adott falán. Egyébiránt pár álló lámpát is szándékunkban áll a kedvezmény ideje alatt megvásárolni.  Úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy majd november 29-én mindezeket nagyon kedvező áron tudjuk megvásárolni a Ledgurunál.

Miért érdemes a Lesguruban vásárolni?

Véleményem szerint, mint már az előbbiekben is említettem páratlan mínőségű a kínálat, mind hagyományos lámpák vagy modernebb ledes megoldások területén, mind dekor és kiegészítő elemek felhozatalában. Személy szerint én többször vásároltam a Ledgurutól és maximálisan meg vagyok elégedve minden termékükkel. Éppen ezért fűzök hatalmas reményeket a Black Friday kedvezményeire is, hátha az egyébként is kedvező ár mellett még kedvezőbben juthatunk hozzá a szükséges termékekhez. Ami persze ilyen műszaki termékeknél is ugyanúgy számít, mintha ruhát vásárolnék, mert sok kicsi sokra megy és a villanykörtékből, díszlécekből is általában sokat kell egyszerre vásárolni, ha épp lakásfelújításba fogunk például.

Share