Végre van törölközőszárító radiátorom!

Végre van törölközőszárító radiátorom!

Amikor minden álmod volt egy törölközőszárító radiátor

Egy törölközőszárító radiátor régi álmom volt, és végre sikerült egyet szereznem. Azaz, hogyha egy kicsit pontosabban szeretnék fogalmazni, azt mondanám, hogy sikerült egy lakást szereznem, amiben van törölközőszárító radiátor. De miért is szerettem volna annyira egy ilyen terméket? Egy kicsit erről fogok írni, szerintem egy nagyon jó kiegészítője a háztartásnak, és mindig úgy éreztem, hogy hiányzik egy számomra a mindennapokból.

A törölközőszárító radiátor előnyei

A törölközőszárító radiátor megvásárlása számos előnnyel rendelkezik. Egyszerre többfunkciós, egyszerűen használható, gyorsan képes melegebbé tenni a szobát, és még kevés helyet is foglal, de ennél azért egy kicsit részletesebben bontsuk ki ezeket a tényezőket.

torolkozoszarito-radiator-pic2

Ez a háztartási eszköz először is nagyon jól mutat minden fürdőszobában, egyszerű, letisztult, és sokkal jobban mutat összességében, mint egy egyszerű törölközőtartó. Sokan nem tudják egyébként sem használni a kiálló törölközőtartót, hiszen a fürdő szinte mindenhol igencsak szűk, ezért nagyon meg kell gondolnia az embernek, hogy mit is helyez bele pontosan. És hát ugye az adott, hogy van egy tusoló vagy egy kád, ami elég nagy helyet foglal el mind a két esetben, emellett pedig még mosdóra, mosdókagylóra és persze jobb esetben mosógépre is szüksége lesz az embernek. Ideális esetben még egy bojler vagy átfolyós vízmelegítő fér el itt, de sokszor látom, hogy az galériákba kerül, nem a konkrét szobába (bár a meleg víz pazarlása, hogy ilyen hosszan végig kell jönnie a melegvíznek a csöveken). És persze még azért egy polc vagy üveges szekrény jól jönne, de nem minden esetben elérhető. Nos, ennyi minden mellé kell az embernek betenni egy radiátort, ami sokszor egyrészt nem fér el, másrészt nem praktikus, hiszen a legtöbb a ház központi rendszeréhez van kötve. Ez pontosan azt jelenti, hogy az egész lakást fel kell fűteni ahhoz, hogy a radiátor is meleg legyen.

A törölközőszárító radiátor egy kicsit minden egyben. Egyszerre tudunk rajta tárolni törölközőket, amiből sok el is fér rajta, emellett pedig fűti is az adott helyiséget. A legjobb ebben a termékben, hogy nem kell a központi hálózatra kötni, hanem önállóan is képes működni, ami azt jelenti, hogy egy meleg nap hűvös reggelén is lehet használni anélkül, hogy sokat fogyasztanánk. Ez számomra igazi megváltás. Egész gyerekkoromban spórolnunk kellett a fűtéssel, mert csak az egész lakást tudtuk volna melegíteni, ami gyakorlatilag azt jelentette volna, hogy egy órával készülés előtt ki kellett volna menni sötétbe az udvaron álló kazánházhoz, ahol be kellett volna gyújtani fával, később pedig gázzal, amikor már azt is sikerült beszerelnünk. Azonban már ez az út is igen megrázó a hideg és sötét udvaron, nem is beszélve a korai kelésről. Mindezek az érvek meggyőztek bennünket arról, hogy jobb lesz, hogyha inkább egyáltalán nem fűtünk, ameddig nem muszáj. Így viszont a reggelek voltak nagyon hidegek, fagyoskodva kellett átöltözni, és még a forró reggeli zuhany sem segített az ember vacogásán. Ugyanakkor, felesleges is lett volna ilyenkor fűteni, hiszen egy órán belül elindult otthonról az egész család, még nem voltak igazi hidegek sem, hogy már csak a csövek épsége miatt is fűtsünk, azonban számomra azóta is rossz emlékként szolgálnak ezek a hideg reggelek.

Milyen az élet a törölközőszárító radiátorral?

Az élet a törölközőszárító radiátor óta azonban teljesen más. Míg megfő a reggeli kávé, addig bekapcsolom a törölközőszárító radiátorom, mire a kávét megiszom, addigra pedig már kellemes meleg is van az egész fürdőben, így kényelmesen át tudok öltözni anélkül, hogy győzködnöm kéne magamat, hogy nem jó ötlet mégis inkább pizsamában menni dolgozni vagy az egyetemre. Kényelmes az idő még ahhoz is, hogy a forró zuhanyból kilépve ne fagyjak meg, és mivel szinte a teljes készülődési folyamat itt zajlik részemről, ezért más szobában nincs is szükség a fűtésre.

torolkozoszarito-radiator-pic3

Megéri-e a törölközőszárító radiátor összességében?

Én mindenkinek azt mondanám, hogy igen, a törölközőszárító radiátor egy jó döntés, amely esztétikus, könnyen elfér, ugyanakkor a felszerelésével helyet is foglalunk, és a saját életünket tesszük könnyebbé. A segítségével én sokat tudok spórolni a teljes fűtűsszámlából, úgyhogy tulajdonképpen már vissza is hozta az árát, ami ritka mostanában a háztartási termékek esetében. Én tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem mindenképpen kényelmesebbé tette az életemet. Így elég egy törölközőt használnom, amíg meg nem unom, mert tulajdonképpen csak a tiszta vizet törlöm bele magam után, és a radiátoron gyorsan meg is szárad, nem büdösödik, nem marad nedves. Még ezzel is tudok spórolni a törölközőszárító radiátor segítségével. Szerintem tehát mindenképpen jó vásárlás, senki nem fogja megbánni, hogy ezt a terméket választotta. Ráadásul maga az ára is igen kedvező, olcsón tudunk hozzá jutni, nem fogyaszt sokat, és tudunk a teljes fűtés átlagából is lefaragni a segítségével, hiszen nem kell feleslegesen az egész lakást felfűtenünk.

Share