Az első ponyvás teherautó bérlésünk

Az első ponyvás teherautó bérlésünk

De miért is kellett ponyvás teherautó bérlésre adnunk a fejünket

Nos, a családban már csak így megy. Régóta foglalkozunk mindenféle szállítással, igazából virágokon keresztül bútorokon át egészen a legfurcsább és megkérdőjelezhetőbb dolgokig. Nem mondom, nem kellett még fekete zsákba csomagolt hullákat ponyvás teherautóra pakolva eljuttatnunk egyik helyről a másikra, de a szállítócégeknél már csak így megy, ha egyszer úgy hirdetjük magunkat, hogy bármit elviszünk, akkor az így is van. Volt például, hogy a teherautónkkal egy egész seregnyi kertitörpét kellett elvinnünk, amikért úgy izgult a gardájuk, mintha legalábbis aranyat vittünk volna. Úgyhogy láthatjuk, mindenkinek megvan a maga kisebb-nagyobb dolga, ami miatt igénybe kell vennie a szállítóvégünket. Csak hát, van az úgy, hogy semmi nem jön össze egy nap, és mindjárt kiderül annak az oka is, hogy nemrég ponyvás kisteherautót bérlésre lett szükségünk. Az úgy volt, hogy aznap négy megrendelésünk is volt, de abból három igazából annyira nem volt nagyon sürgős, megoldható volt másnap is. El is indultunk már kora reggel a legfontosabbal, de aztán valami szokatlant hallottunk, a motor olyan hangokat adott ki, amilyet korábban sohasem. El kellett sajnos mennünk a szervízbe, mert a családfő úgy érezte, hogy komoly gondja lehet az Amanda névre hallgató teherautónknak. A gyanú pedig nem volt alaptalan, így ott is kellett hagynunk a szállítóeszközt a szervízben, mi pedig ott álltunk egy rakás bútorral, amit még aznap el kellett szállítanunk, úgyhogy tanácstalanság helyett gyorsan cselekednünk kellett. Fel is kerestünk rögtön egy céget, amelyiknél elérhető volt ponyvás teherautó bérlése.

A ponyvás teherautó bérlésének menete

Amikor aztán az interneten kerestünk ponyvás teherautó bérléséhez megfelelő oldalt, rögtön találtunk is egyet, amely igen jól tájékozottnak tűnt, fel is hívta a vásárlói figyelmét, mikor adják a fejüket ponyvás teherautó bérlésére, vagy mikor válasszanak másik darabot, esetleg dízeles vagy benzines darabot válasszanak. Hasznos tippeket adott ahhoz is, mikor van egyáltalán szükség a bérlésre. Nálunk nyilván ez mindenképpen szükséges volt, hiszen a cég nem maradhatott autó nélkül, a szállítandó anyagokat pedig már nem adhattuk vissza. A vevőink bizalmával sem szerettünk volna visszaélni, így mindenképpen kellett nekünk egy autó. Így hát a ponyvás teherautó bérlése mellett döntöttünk. Nem is csalódtunk, a cég nagyon kedves volt, a bérelhető autók díja már tartalmazott biztosítást, adókat és még háromszáz kilométer futásteljesítményt is biztosítottak naponta. Persze, számunkra kisebb ráfizetés volt, hogy a saját teherautónkat szereltetni kellett, de még így is jól jöttünk ki a dologból. A ponyvás teherautó bérlésének díja sem ugrott az egekbe, így nem kellett attól aggódnunk, hogy az összes bevételünket elviszi majd, és egészen addig nálunk szuperált az autó, amíg a saját Amandánkat vissza nem kaptuk. Úgyhogy mindenkinek ajánlom az oldalt, nem fognak csalódni, ha innen szeretnének ponyvás teherautó bérlést igénybe venni. Íme a link is, hogy biztosan megtalálja mindenki ponyvás teherautó bérlés esetén. Hiszem, hogy itt mindenki fog találni számára kedvező ajánlatot, legyen szó bármilyen autó bérléséről is. Jó kutakodást!

Hogyan végződött a ponyvás teherautó bérlésünk?

Igen egyszerűen és zökkenőmentesen zajlott le minden a bérlés során. Az autóval nem volt semmi gond a hét alatt, még szebben is szólt a motorja és kényelmesebb volt, mint a saját darabunk. Persze azért hiányzott az öreglány, őt már olyan jól belaktuk, hogy folyton azokat a dolgokat kerestem ebben az autóban is, amiket egyébként Amandában szoktam. Ami pedig a teljesítményét illeti, igazán nem lehet okunk panaszra, úgy futott, mint az álom és még csak sokat sem fogyasztott. A szerelőknek egy teljes hétbe telt, mire sikerült Amandát a régi állapotába visszaállítani, úgyhogy addig a bérelt teherautó volt a társunk, több mint tíz megrendelésen át. Ez nagyrészt fedezte a bérleti díjat, a benzint, és még kerestünk is rajta egy keveset. Aztán vége lett a hétnek és a ponyvás teherautó bérlésének is, begurultunk vele a bérlő oldal udvarára és ott is hagytuk. Kicsit fájó szívvel váltunk meg ugyan az újabb fajta autótól, mint a sajátunk, de azért számunkra természetesen Amanda az első, jó volt őt újra látni, benne az összes dolgunkkal, amiket egész héten át hiányoltunk, de nem akartuk magunkkal vinni a másik autóba.

A ponyvás teherautó bérlés igazán megérte

Nekem tehát csak pozitív élményeim voltak a ponyvás teherautó bérlésével kapcsolatban, szerintem mindenkinek hasznos lehet, aki ezen a téren dolgozik vagy akár csak költözni szeretne, esetleg nagyobb árut szállítani termelőként vagy árusként. Úgyhogy én csak ajánlani tudom, remélem hasonlóan kellemesen csalódnak majd benne, ahogyan én is tettem. Igazán érdemes azt az összeget rászánni, hiszen időt és energiát spórolunk vele és biztosak lehetünk legalább, hogy mikorra lesznek az új helyen az ingóságaink, ráadásul épen.

Share